O nas

„Razvajati in navduševati naše stranke z edinstvenimi izdelki in strokovno storitvijo“ je od samega začetka slogan blagovne znamke Moj Frosti.  Naša flota v Sloveniji šteje 25 prepoznavnih vozil, svojo dejavnost pa začenjamo tudi na sosednjih tujih trgih.

kamioni-beli-01

Prednosti nakupa na vratih strank Vsak teden ob isti uri in na istem mestu pripelje vesel prodajalec naše dostavno vozilo na vrata naših strank, ter vam tako olajša in skrajša nakup v najbližji trgovini .
Prijazna in strokovna storitev Kupovati pri prodajalcu Moj Frosti-ja je zmeraj prijetno opravilo. Vesel in prijazen podajalec vam bo z velikim veseljem svetoval nakup naših izdelkov z namenom, da se uresničijo vaša pričakovanja.

 V našem asortimaju izdelkov se izmenjuje več kot 100 izdelkov, s čimer zadovoljujemo še tako zahtevne okuse po slastnih sladoledih, sladicah, mladi zelenjavi polni vitaminov in že pripravljenih okusnih jedeh.

Neprekinjena »ZAMRZOVALNA VERIGA« je eden temeljev, na katerem sloni visoka kvaliteta izdelkov Moj Frosti, je ohranjanje in sledljivost minimalne temperature pri -18° C na poti od proizvajalca do stranke. Le na tak način izdelek ohrani svojo hranilno vrednost in odličen okus.

 
Nahajate se: Home Kontakt